Ellen van Waaijen

Stacks Image 16
Wanneer ga jij fluitend naar je werk? En wanneer is de dag omgevlogen? Wat zijn de activiteiten waarmee jij je team kan versterken? Maar ook, waar zie je tegenop? Wanneer lijkt de dag een week te duren en wat laat je een ander in je team liever doen dan dat je het zelf moet doen?
Dit zijn vragen die ieder (werkend) mens) zichzelf regelmatig zou moeten stellen: doe ik elke dag waar ik goed in ben? Als loopbaandeskundige en trainer ben ik gefascineerd door de unieke kwaliteiten van mensen. Met energie en enthousiasme begeleid ik mensen in het ontdekken van talenten. In teams en met individuen, om nog beter te worden waar je al goed in bent. En ik geniet van elk klein stapje dat ik iemand zie zetten.
Genieten is sowieso iets wat ik goed kan, van kleine dingen en van onverwachte dingen. En hoe meer chaos en dynamiek in mijn (werkende) leven hoe beter ik functioneer. Hoe meer verschillende dingen ik kan doen hoe beter. Het blijkt een talent van me te zijn en kan het nu ook bewust inzetten. Geef me een ingewikkelde klus die ik zie zitten en ik zorg er voor dat het samen met anderen tot een uitmuntend resultaat leidt.
Privé zoek ik de momenten van rust door met mijn camera door Amsterdam Noord te zwerven en foto’s te maken. Kijken, denken, alleen, want dat ben ik ook graag. Of ik pak mijn fiets en geniet van Waterland. Van rust, water en groen. Of sloof me een uurtje uit op mijn mountainbike door een blubberig bos.