Margit Sleeuwenhoek

Stacks Image 16
Vanaf dat ik me kan heugen, was ik bezig met het bestuderen van mensen en gedrag. Als kind keek ik hoe (vreemd) mijn ouders deden. Op school zag ik wat voor effect gedrag had en ik las boekjes om meer te begrijpen. Dat lukte.. Ik voelde me rijk, maar was ook wel bang vanwege zoveel persoonlijke kracht op dit gebied. Ik volgde veel opleidingen, waaronder één die een kader biedt om te kijken naar wat er gebeurt in, tussen en met mensen: de Transactionele analyse. Dit model is laagdrempelig, simpel en bijzonder doeltreffend. Het is het voornaamste theoretische model waarmee ik werk.
Sinds 2016 werk ik ook met mijn paard, Yentle, voor mensen of teams die over zichzelf willen leren en hun functioneren willen verbeteren. Coaching met behulp van paarden, dus.

Door de jaren heen heb ik, met goede hulp en opleidingen, mijn vermogens leren ontwikkelen. Inmiddels ben ik dan ook trainer bij diverse instituten, geef ik les aan de business universiteit Nyenrode en heb ik een eigen instituut waar ik trainers en coaches opleid.

Van het begin tot het einde van trainingen ben ik geboeid door de verhalen van mensen. Ik versta de kunst om met elkaar in een goede, uitnodigende sfeer door verscheidene stadia en patronen heen te akkeren. Trainingen zijn bij mij altijd op maat gemaakt en passend bij de essentiële vraagstukken die bij de deelnemers leven.

Trainingen zijn leuk om te volgen en je maakt altijd een fijne connectie:
• met elkaar, want in een training doe je het samen;
• met feedback die to the point is;
• met kennis en concepten, want die heb ik altijd bij me;
• met heel veel oefeningen en interactie;
• en met liefde voor de mensen die dapper tegenover me zitten.

Bij alle trainingen die ik aanbied, stap je in met je eigen persoonlijke en professionele leerdoelen en haal je eruit wat je nodig hebt. Leren schraapt soms langs jezelf en is daardoor niet altijd leuk. Maar als je echt iets wil veranderen en vooruit wilt, dan moet en mag je volgens mij ook de aandacht vestigen op het terugblikken en het kijken naar jezelf. Om daarna met nieuwe kennis vooruit te stappen!
Stacks Image 23