Frowa Schuitemaker

Stacks Image 16
Stel je voor dat het je nog beter lukt om jouw boodschap goed over te brengen aan jouw publiek. Dat de deelnemers na twee weken nog steeds weten wat jij hebt verteld en dat ze ook echt wat doen met jouw informatie.
Bedenk eens hoe het is om een PowerPoint te gebruiken waar zowel jij als ook het publiek echt blij van wordt.


Nieuwsgierig?
Kijk dan eens hoe de presentaties van jou en de mensen in je team beter én aantrekkelijker kunnen worden.
Ik volgde in Washington een workshop van een grafisch designer waar gerenommeerde presentatietrainers met het schaamrood op hun kaken zaten, omdat ze daar pas inzagen hoe prachtig PowerPoint ingezet kan worden. Wat ik daar leerde, was ik in Nederland nog niet op die manier tegen gekomen. Deze kennis deel ik nu in mijn eigen workshops en trainingen.

Wil je jouw PowerPoint een boost geven, dan is de workshop PowerPoint Intelligentie een aanrader. Daarin leer je los te komen van PowerPoint als spiekblaadje en wordt deze presentatietool een krachtig en zeer aantrekkelijk hulpmiddel om jouw verhaal te ondersteunen. Denk je dat presentaties in jouw organisatie vooral korter en krachtiger kunnen? Ga dan de uitdaging aan van een Pecha Kucha. Ontdek wat het doet als je aan de hand van 20 dia's jouw volledige verhaal moet vertellen in maximaal 6 minuten en 40 seconden. Dit strakke format biedt juist volop vrijheid om te gaan vertellen vanuit de essentie van jouw boodschap.
Wil je als team op een creatieve en vrolijke wijze actief aan de slag gaan met allerlei aspecten van het spreken? Kies dan voor Presenteren Anders. Humor, omgaan met onverwachte omstandigheden, interactie; het zit er allemaal in.


Wie ik ben?
Professioneel lid van PSA Holland, (Professional Speakers Association Holland), dé beroepsvereniging voor sprekers. Actieve bezoeker van congressen over professioneel spreken. Zo ontmoet ik sprekers uit de hele wereld en blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het sprekersvak.

Frowa is van huis uit onderwijskundige. Ze heeft zich gespecialiseerd in hoe je meer kunt bereiken met je PowerPoint presentatie. Samen met haar dochter Charlotte heeft ze hierover het boek PowerPoint Intelligentie geschreven (juni 2018).
Frowa is professioneel lid van PSA Holland, de beroepsvereniging voor professionele sprekers. Voor de Kr8 Academie is ze de vaste trainer voor presentatietrainingen.

Stacks Image 22