Ellen Reuzenaar

Stacks Image 16
Sinds 1999 werk ik als procesbegeleider Strategische Personeelsplanning (SPP), trainer en business coach binnen zowel profit als non-profit organisaties. Ik ondersteun medewerkers en teams bij de stap van ambitie en doelstellingen naar gedrag, beleving en meer plezier op de werkvloer.
In trainingen stimuleer ik de discussie door mijn waarderende houding, scherpe vragen en uitdagende werkvormen. Als procesbegeleider laat ik de groep heldere keuzes maken en heb ik oog voor eigenaarschap en verankering van het resultaat. Kenmerkend voor mij: resultaatgericht, betrokken, no-nonsense, actiegericht en veel energie!

Voor 1999 studeerde ik economie. Ik bekleedde diverse sales-, management- en directiefuncties in de ICT-branche. Ik maak gebruik van de instrumenten NLP, ACT, appreciative inquiry, systemisch werken en de SPP methodiek van Moonen.

Ook ben ik werkzaam als coach. Ben jij op dit moment ook op een punt belandt dat je in jouw werk bepaalde gedragspatronen wil doorbreken? Zou jij een nieuwe stap willen zetten in samenwerken of leidinggeven? Wil jij het hoofd bieden aan de continue veranderingen op het werk?

Ik breng je op een energieke, waarderende en scherpe manier in beweging. Hierbij wissel ik gesprekken af met online coaching via Coachfriend Pro. Met Coachfried werk je zelfstandig en op een vernieuwende manier aan je talenten en veerkracht. Je bepaalt zelf wanneer je aan Coachfriend werkt. Gemiddeld zet je elke week een stap. De stappen bevatten oefeningen, aangevuld met informatie en video's. Je voert de oefeningen en acties uit, beantwoordt de vragen uit het werkboek en verstuur je het resultaat. Hierin word je (online) ondersteund. Door dit voorwerk zijn de face-to-face gesprekken met mij effectief en kun je direct de diepgang opzoeken.