Marc Postuma

Stacks Image 16
Ik ben afgestudeerd als regisseur/acteur. Vijftien jaar heb ik op toneel gestaan in kleine en grote zalen, voor jong en oud. Ik werk ook alweer een lange tijd als trainer-acteur-coach. Ik geniet van de natuur, sporten, film, tv-series, avondjes uit met vrienden.
Het leuke met het werken met mensen vind ik dat het een uitdaging is om iemand een stapje verder te brengen, al is het maar 1 concrete tip waarmee je verder kan. Met als resultaat dat iemand met een goed gevoel, een succeservaring naar huis gaat. Ik vind het belangrijk om in een training veel te doen want daar leer je het meest van! Dit betekent dat ik veel oefen met de deelnemers, alles in dienst van de deelnemer:
  • Waar heeft iemand behoefte aan?
  • Wat is voor hem/haar belangrijk?
Kortom trainen op maat. Je ervaart in de training echt wat het met je doet, het leidt tot zelfinzicht en het beklijft. Het zijn dus actieve trainingen. Ik houd ervan om met veel energie, enthousiasme en humor de trainingen in te gaan. Een veilige omgeving met respect voor de deelnemers is voor mij een voorwaarde: niks moet, alles mag. Mijn motto in een training is: leren is leuk.
Naast de KR8 Academie werk ik veel voor de Zorgsector, Bankensector en Scholen. Ik verzorg bij hen onder andere presentatietrainingen, communicatietrainingen en verkooptrainingen. Ook train en coach ik evc-adviseurs van Fundeon.
Stacks Image 22

KR8 cursussen