Mikkel Munch-Jorgensen

Stacks Image 35
Hej,

(is Deens voor Hoi)

Mijn nationaliteit is Deens. Naast Denemarken heb ik ook in New York en op Mallorca gewoond. Veel van de wereld mogen ontdekken dankzij mijn vorige beroep als internationaal danser en choreograaf. Het wonen in verschillende werelddelen geeft een heldere kijk op onze samenleving hier in NL.

Eenmaal in Nederland terecht gekomen (2001), heb ik veel ervaring opgedaan in het ondersteunen, faciliteren en begeleiden van teams en organisaties bij verander- en cultuurprocessen. Wat ik veel terugkrijg van mensen waarmee ik werk, is dat deze combinatie unieke (leer)ervaringen oplevert. Mijn passie voor team- en organisatiedynamiek is tijdens het dansen ontstaan en heeft zich doorontwikkeld bij mijn vorige functie in een groot organisatie als regiomanager.

In mijn huidige werk als trainer, spreker, dagvoorzitter, team- en procesbegeleider, zorgen mijn ervaringsgerichte methodieken ervoor dat ik overal een permanente indruk achter laat.

Naast mijn werk ben ik een enorme familieman. Ik heb drie kinderen die de wereld voor mij betekenen. En ik ga graag naar mijn familie toe in Denemarken.

Mijn motto vond ik bij Shakespeare:

When the body moves, the mind(set) changes
Stacks Image 46