Jolanda Belderbos

Stacks Image 89
Voor de KR8 Academie verzorg ik verschillende communicatietrainingen. Dit doe ik met veel plezier, omdat we op het gebied van communicatie nooit zijn uitgeleerd en het mij in ieder geval altijd blijft boeien.

Mijn streven is dat deelnemers na de training het geleerde toe kunnen passen in de praktijk, zowel in hun werk als prive. Tijdens de training laat ik deelnemers nieuwe vaardigheden uitproberen en op die manier ontdekken waar zij zelf invloed hebben op communicatie. Daarbij vind ik het belangrijk dat ieder zijn of haar eigen kracht leert kennen en vandaaruit een ontwikkeling inzet. Alleen dan denk ik dat mensen het ook daadwerkelijk toe gaan passen in hun leven.

De trainingen die ik geef ontwikkel ik zelf of samen met collega’s. Daarbij vind ik het belangrijk om zowel voor- als achteraf contact te hebben met de opdrachtgever en een aantal deelnemers. Op die manier leer ik de praktijk en de leerwensen kennen van de deelnemers en krijg ik zicht of mijn training het gewenste effect heeft bereikt.
En als ik niet train? Dan ben ik moeder, vriendin, collega. Dan communiceer ik. Gaat dat vaak goed. Maak ik daar fouten in. En ben ik soms heel trots als ik merk dat ik iets nieuws toepas en ik de interactie met een ander positief kan beinvloeden!
Stacks Image 23