Nathalie Boudrie

Veiligheid en vertrouwen zijn essentieel
Je bent na je opleiding alweer een tijdje aan het werk. De meeste zaken heb je gewoon lekker op orde. Maar inmiddels ben je zover dat er nieuwe leervragen opdoemen: hoe ga ik om met weerstand in de groep, hoe kan ik nog beter worden in mijn leiderschap, wat maakt nou dat ik met dit type medewerker er maar moeilijk doorheen kom? Of je merkt dat het werk je wel heel erg opslokt en het kost je moeite om de balans te vinden tussen werk en privé. In al je gedrevenheid ben je vooral voor de organisatie en de medewerkers hard aan de slag, maar hoe zorg je voor jezelf?

Uniek
Al dit soort vragen komen in de verschillende fases van je loopbaan regelmatig naar voren. Soms is dan een opleiding een goed antwoord. En soms vraagt het een meer diepgaand gesprek over jouw leervragen. Want ieder mens is uniek in zijn kijk op de werkelijkheid en de dromen die je daarin wilt verwezenlijken. Ik reis graag een tijdje met je mee om te analyseren waar jouw vragen in deze fase over gaan. En hoe je die vragen het beste beantwoord krijgt. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen en verder kunt groeien in je autonomie. Worden wie je bent en beter worden in waar jij goed in bent.

Inlevingsvermogen
In mijn loopbaan heb ik veel verschillende rollen bekleed. Van student tot psycholoog, van medewerker tot senior, van directeur tot commissaris, van adviseur tot coach. Door al die verschillende perspectieven heb ik veel ‘brillen’ ontwikkeld om naar de werkelijkheid te kijken van de mensen die bij mij komen voor coaching. En heb ik veel affiniteit met de knelpunten die je in al die verschillende posities kunt ontmoeten. Ik heb een groot inlevingsvermogen en heb zelf veel ruimte gekregen om van mijn fouten te leren.
Mijn type klant bevindt zich vooral in de (semi) overheid, bij zeer diverse branches en sectoren en bij de bonden. Het is ontzettend leuk om in zoveel keukens te mogen kijken en de taal te leren die daar gesproken wordt. Dat helpt mij als coach enorm om jou goed te verstaan.

Moed
Naast alle werkervaring heb ik veel verschillende opleidingen genoten na mijn studie psychologie. Tenslotte ben je als coach je eigen instrument en het loont om dat instrument zo zuiver mogelijk te laten klinken. Dat verdient iedereen die de moed heeft om met zijn leervragen aan de slag te gaan: vertrouwen en veiligheid in het gesprek met je coach zijn voor mij essentiële voorwaarden om intimiteit en kwetsbaarheid mogelijk te maken.
Jouw individueel leertraject
1 tot 5 gesprekken

Duur
De gesprekken duren gemiddeld 1,5 uur

Locatie
Haarlem of Amsterdam
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl
deelnemers over deze coaching
Mariëtte Appelman
Senior Intelligence bij de Nationale Politie
Nathalie weet op een ongedwongen manier tot de kern te komen waarna zij de kandidaat zelf de actie-plannen laat maken en de stappen laat nemen.

Sharon Buizer-van Gool
HR Manager IMCD Group BV
Nathalie is een zeer integere, professionele en warme coach. Hoe confronterend sommige zaken ook zijn, Nathalie zorgt ervoor dat je ze kunt ombuigen naar positiviteit. Op zowel privé- als op werkvlak heb ik nieuwe inzichten gekregen waar ik direct mee aan de slag kan.

Tom Bersee
Sectorhoofd Nationale Politie
Nathalie heeft het vermogen om mensen op een goede manier de spiegel voor te houden waardoor ze de effecten van hun gedrag gaan zien en dit bij kunnen stellen.

Rob Buizer
Training, Advies & Coaching -jongeren (i.o.)
Door met haar te werken heb ik een andere denkwijze gekregen die dichter bij mezelf staat dan voorheen.

Rita van Ewijk
Adjunct-directeur bij A.S.R. de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen
De passie waarmee Nathalie werkt is motiverend. Haar visie op integriteitvraagstukken vormt voor mij een onderdeel van mijn eigen 'kompas'. Naast een geweldige professional vind ik haar een ontzettend fijn mens.