Judith Manssen (loopbaancoach)

Stacks Image 294
Talent creëer je niet, dat benut je!
Je werkt al een poosje in deze functie. Op zich is alles prima, maar toch knaagt er iets. “Is dit nu alles?” speelt steeds vaker door jouw hoofd. “Zien ze op mijn werk wel dat ik nog veel meer te bieden heb?” of “Wat kan ik eigenlijk nog meer met mijn talenten?”.
Vaak komen mensen bij mij als zij op een keerpunt in hun leven staan. Ze hebben de behoefte om nog een keer een stap te maken. Dit kan een vervolgstap zijn in hun loopbaan of leven, of het kan iets geheel anders zijn. In de coaching kijken we samen wat er “out of the box” nog meer aan kansen en mogelijkheden voor jou te vinden zijn. En hoe je deze kansen kunt activeren.

Buiten jouw comfortzone, groei je
Als we samen op ontdekkingsreis gaan naar mogelijkheden voor jou in jouw toekomst, kom je er soms achter waarom je tot op heden nog nooit de stap hebt gemaakt. Voor sommigen is dat confronterend, voor anderen heel verhelderend. Door te kijken naar wat jou tot nu toe heeft geremd om te bewegen, kunnen we ook kijken naar wat jij nodig hebt om dit wel te doen. En daar groei je van! Je krijgt de regie over je eigen keuzes.

Een doel zonder plan is een droom
Zonder een goed plan zal jouw droom nooit werkelijkheid worden. Zodra je weet wat je wilt, besteden we in de coaching ook aandacht aan hoe je daar kunt komen. Welke stappen kan je in welk tempo nemen. Hoe kan je zonder “je oude schoenen weg te gooien voordat je nieuwe hebt”, toch aan iets nieuws beginnen? Het plan is heel concreet en passend bij jouw persoonlijke situatie.

Leven is het meervoud van lef
Ik geloof wel in deze uitspraak. Ook ik heb leren leven, door soms moeilijke en moedige keuzes te maken. Het heeft me gebracht waar ik nu ben en waar ik me volledig in mijn kracht voel staan. Dit gun ik ook mijn coachees. Graag help ik jou om de volgende stap in jouw leven of loopbaan te zetten.
Jouw individueel leertraject
1 tot 5 gesprekken

Duur
De gesprekken duren gemiddeld 1,5 uur

Locatie
Harderwijk
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl
deelnemers over deze coaching
Emile Boulan
Eigenaar Free From Shop
Judith heb ik meegemaakt tijdens een outplacement traject. Ik heb haar leren kennen als een gedreven coach die niet snel tevreden is met de antwoorden die ik gaf. Ze vraagt door en heeft me daarmee een spiegel voorgehouden waar ik wat aan heb. Ik heb meer inzicht in mijn persoonlijkheid en motivatie gekregen wat me helpt bij de keuzes die ik wil maken.

Anita Vilé

Teammanager Mercedes-Benz Global Training
Judith is integer en laat zien te beschikken over inlevingsvermogen, mensenkennis en vakkundigheid. Ze weet je aan het denken te zetten, maar boven al is ze heel fijn om mee te weken.

Jaap van Bloppoel
Arbeidsdeskundige bij Achmea
Judith is een intelligente gesprekspartner die weet wat wij van haar vragen. Ze zet zich enorm in voor mijn klanten; zij is oprecht in hen geïnteresseerd en behaalt goede resultaten. Daarbij heeft zij een uitgebreid netwerk van bedrijven, waardoor de plaatsingsresultaten erg goed zijn. Judith is tevens goed op de hoogte van wet- en regelgeving, en weet daar goed gebruik van te maken. Zij denkt goed met ons en met de klanten mee, en heeft daarbij een bijzonder prettige manier van communiceren.

Henk van Gerner
DGA bij JP loopbaandiensten
Door met haar te werken heb ik een andere denkwijze gekregen die dichter bij mezelf staat dan voorheen.

Tineke Iseger
Medewerker P&O bij zorgcentrum De Posten
Iedereen die advies wil hebben op loopbaangebied kan ik Judith aanbevelen omdat zij je het vertrouwen geeft in de jezelf en de toekomst en de juiste weg weet te bewandelen om je persoonlijke doelen te ontdekken en te realiseren.an voorheen.

Sylvia Bergsma
Zelfstandig ondernemer
Judith is een geweldige coach om je op weg te helpen naar een nieuwe carrière. Eerlijk en oprecht en zal je geen valse hoop geven. Heerlijk om mee samen te werken !!

Charlotte Zalm
Muziekcentrum Oostendorp
Ik heb Judiths diensten ingezet voor een loopbaan heroriëntatietraject voor één van mijn medewerkers. Ik heb haar leren kennen als een zeer gedreven vakvrouw met uitstekende relevante kennis en vaardigheden. Daarnaast is ze toegankelijk, betrokken en oprecht geïnteresseerd. Haar persoonlijke aanpak in combinatie met een zeer professioneel traject, onderscheidt haar van anderen op dit vakgebied.

Dinand Reiling
DGA Dinand Medisch Uitzendbureau
In Judith vond ik een betrokken, eerlijke, vaardig, kundig en professionele coach met een winnaarsmentaliteit. Tot op heden heeft het me een persoonlijke ontwikkeling opgeleverd en de diverse consults leverden me ook geld op omdat Judith mij hielp de juiste zakelijke keuzes te maken. Zoals het wel of niet doen van investeringen en besluiten rondom tarieven. Momenteel is het bedrijf gegroeid en is Judith onze bedrijfscoach. We zijn allemaal getest met de Discovery Insight methode. Op deze manier is het duidelijk waar als team onze kracht zit en waar onze zwakten. Ons team is hierdoor veel effectiever geworden.