Hettie Graafland

Stacks Image 16
Hoe gaan mensen met elkaar om? Hoe versta je elkaar beter? Hoe motiveer je mensen? Hoe bereik je wat je wilt – met respect naar de ander? Hoe krijg je wat helder in je hoofd zit, ook helder op papier? Hoe zorg je dat de ander kan ontvangen wat jij wilt overbrengen?
Communicatie tussen mensen is mooi - en vaak ook ingewikkeld. Als trainer laat ik je graag ervaren hoe je effectiever in je werk kunt zijn. Als team en als individu; in verbale, non-verbale én schriftelijke communicatie.

Jarenlang werkte ik als freelance journalist, voor onder meer Opzij, Intermediair, Management Scope en J/M voor ouders en daarnaast voor vakbladen over onderwijs en gezondheidszorg. Voor die tijd was ik beleidsmedewerker en organisatieadviseur bij de gemeente Amsterdam. O ja, ik begon ooit in het onderwijs. Grillige loopbaan? Het is maar hoe je het bekijkt. Zelf had ik die uiteenlopende werkervaring voor geen goud willen missen. Waardevolle bagage voor het trainersvak.

Ook privé ben ik misschien wat moeilijk in een vakje te stoppen. Ik voel me een stedeling die dol is op groen. Hou van hardlopen (t/m ½ marathon) en ben toch vooral een Bourgondiër. O ja, en ik heb drie kinderen, die in ongeveer niets op elkaar lijken. Wel ieder een beetje op mij. Dat dan weer wel.
Stacks Image 22