Ellen van Waaijen (loopbaancoach)

Stacks Image 122
Met je sterke punten werken aan je loopbaan
Loopt het niet helemaal lekker in je werk? Wil je wel eens iets anders gaan doen? Weet je niet goed wat je wilt, wat je kan en wie je bent? Dan begeleid ik je graag om antwoord op deze vragen te krijgen.

Als loopbaancoach ben ik gefascineerd door de unieke kwaliteiten van mensen. Met energie en enthousiasme begeleid ik mensen in het ontdekken van talenten om deze zo goed mogelijk in te kunnen zetten in het huidige werk, bij het vinden van nieuw werk of bij het maken van een nieuwe keuze in je loopbaan. Ik werk vanuit de gedachte datgene te versterken waar je al goed in bent. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat de sterke kanten van mensen de meeste ruimte voor groei bieden. En ik geniet er van om mensen te zien groeien.

Ik werk graag met de sterke puntentest van Marcus Buckingham. Uit deze test komt een sterke punten profiel. Dit is een mooi uitgangspunt om mee aan de slag te gaan. Een sterk punt is een combinatie van talenten, kennis en vaardigheden. En die zijn voor elk mens uniek.

We gaan aan de slag met vragen als: Waar krijg je een glimlach van, een twinkel in je ogen, wanneer vliegt de dag voorbij en ga je fluitend naar je werk? En uiteraard ook met vragen als wanneer lijkt de dag een eeuwigheid te duren, fiets je met tegenzin naar je werk en welke klussen schuif je liever door naar collega’s.
Op basis van het sterke puntenprofiel en een eerste gesprek maak je een stappenplan. Afhankelijk van dat stappenplan bepalen we het aantal gesprekken dat nodig is om het antwoord te geven op de loopbaanvraag die je hebt. Ik hanteer hierbij de ‘begin met luisteren’ benadering, zo kom ik er achter wat je nodig hebt om de stappen te zetten die je wilt zetten en de manier waarop je dat wilt doen. Maatwerk dus. Om (weer) in je kracht te komen en datgene te doen wat je het liefste doet op de juiste plek.
Jouw individueel leertraject
1 tot 5 gesprekken

Duur
De gesprekken duren gemiddeld 1,5 uur

Locatie
Amsterdam
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl