Flexdenken

Wat leer je?
In de workshop Flexdenken leer je inzichten en technieken om je flexibiliteit te vergroten. Ik geef inzicht in hoe lichaam en geest patronen vormen en hoe je hier je voordeel mee kunt doen. Ik geef technieken die voorkomen dat je geestelijk vastloopt en lichamelijk vast gaat zitten.

Mijn workshop is nuttig als je op zoek bent naar een inhoudelijk en inspirerend dagdeel-programma met als doel het bereiken van meer flexibiliteit. De workshop draagt bij aan deze thema’s:
• vergroten van vitaliteit – veerkracht
• omgang met verandering
• innovatie (agile/lean)

In korte tijd geef ik praktische inzichten en motiverende technieken mee. Elke deelnemer kan daaruit ontdekken wat voor hem of haar werkt en blijft werken, ook zonder mij. Het is een compact en dynamisch programma. Dat wil zeggen: je vertrekt met meer energie dan dat je komt.
Flexdenken vormde een onderdeel van de summerschool 2016 van het Waterschap Zuiderzeeland.
Duur
Deze workshop duurt een dagdeel (2 tot 3 uur)

Aantal deelnemers
6 (minimaal) – 25 (maximaal)

Plus
De groep ontvangt een zwerfboek Flexdenken of, wanneer gewenst ontvangen alle deelnemers een eigen exemplaar.
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Astrid Willems

Stacks Image 96
Astrid Willems is trainer en spreker op het gebied van flexibiliteit. Ze is de grondlegger van het Flexdenken en auteur van het gelijknamige boek. Haar boek gaat op speelse en doortastende wijze in op de vraag: is zekerheid in deze tijd een illusie? En zo ja, waar kan je dan houvast aan ontlenen?
deelnemers over deze cursus
Interactief, boeiend, praktisch en gericht op ons leerdoel.

Een energieke, informatieve en inspirerende workshop.

Astrid Willems trakteerde ons op een inspirerende actieve ochtend die je aan het denken zet en doet hunkeren naar een vervolg.

Fijne sfeer, heel motiverend. Je gaat met veel energie weg!